Leren met en
door muziek

Zingen & Rappen met Shout Outs!

Wat is het?

Taal is saai? Hoezo? Tune4U zingt, rapt en drumt met taal op vette popsongs en groovy beats en dat is superleuk! Op ‘muzikaal met taal’ leren de kinderen allerlei vakken en onderwerpen door te zingen en te rappen met Shout Outs! Leren is nog nooit zo leuk geweest!

Hoe werkt het?

Liever een abonnement?

Hoe werkt het?

  • De workshops duren ongeveer tussen de 8 en 15 minuten
  • Bij aankoop per workshop kan de workshop 4 keer worden afgespeeld 
  • Een proefabonnement voor 2 maanden. Daarna het eerste jaar 60,-. Na het eerste jaar 120,- per jaar (zonder leerlingen bijdrage!). Met abonnement kunnen alle workshops worden afgespeeld wanneer daar behoefte aan is
  • De leraar van school doet actief mee
  • Er zijn in principe geen instrumenten voor nodig
  • In de workshop wordt gezongen en gerapt met ‘Shout Outs’; dat zijn de grootgedrukte rijmwoorden in de RAP
  • Bij de meeste workshops wordt dmv. bewegen & bodypercussie en diverse ludieke energizers toegewerkt naar de leerstof in het knallende poplied/RAP

(Bij elke workshop staat voor welke bouw het geschikt is en welke kerndoelen ermee worden bereikt)

Over Marco

Ik ben componist en tekstdichter en schrijf popliedjes in allerlei soorten en maten. Al meer dan 12 jaar geef ik muziek workshops aan kinderen en jongeren voor verschillende kunstinstellingen en bedrijven met Tune4U. In samenwerking met scholen ontwikkel ik op het gebied van de zaakvakken en diverse andere onderwerpen liedteksten, popliedjes en beats waarbij taal en muziek een grote rol spelen. Door het omzetten van droge taal in een rijmende liedtekst met zang, rap en Shout Outs wordt het veel makkelijker en leuker voor de kinderen om te leren!

En als je dat ook nog eens kunt doen op vette popliedjes en beats dan wordt het leren pas echt een feest! Leren is nog nooit zo leuk geweest!

Veel plezier en muzikale groet,

Marco Emmerig